Pand

Kunststof ramen

Kunststof ramen standdaarbuiten

Kunststof deuren

Kunststof deuren Roosendaal

Schuifpuien

Kunststof schuifpui Breda

Raamdecoratie

Raamdecoratie voor kunststof kozijnen Roosendaal

Kunststof deuren

Kunststof voordeur Bergen op ZoomKunststof deuren zijn er in vele uitvoeringen. Denk hierbij aan voordeuren, achterdeuren, schuurdeuren of bijvoorbeeld dubbele tuindeuren. De mogelijkheden zijn eindeloos!

Veiligheid voorop!

Alle deuren bij Ploeg Kozijnen Roosendaal voldoen standaard aan het Politie Keurmerk Veilig Wonen. De deuren sluiten standaard op 6 plaatsen, verdeeld over de hoogte van de deur en de cilinders zijn voorzien van een kerntrek beveiliging. Hier kunt u enkele voorbeelden zien hoe eenvoudig het is voor een inbreker om zonder deze kerntrekbeveiliging uw woning te betreden.

Kunststof voordeuren

De voordeur is het visitekaartje van uw woning. De aanschaf van een kunststof voordeur is om die reden een leuke maar intensieve klus. Om het uiteindelijke aanzicht te bepalen van uw voordeur moet u immers veel keuzes maken. Vaak wordt er voor gekozen om de deur te voorzien van een zogenaamd voordeur paneel. Dit voordeur paneel bepaald in belangrijke mate het aanzicht van uw deur en er is zeer veel keuze in deze deurpanelen. Om u een idee te geven van de vele mogelijkheden kunt een kijkje nemen bij Polytec Nederland BV, specialist en onze partner voor deurpanelen in onze kunststof voordeuren.

Een andere mogelijkheid is om uw voordeur samen te stellen uit kunststof profielen. U heeft dan nog meer controle over de uiteindelijke uitvoering en u kunt uw deur als het ware zelf ontwerpen. Voor dit type deuren kunt u onze brochure downloaden, zodat u een idee krijgt van de mogelijkheden.

Sierbeslag

Ploeg Kozijnen Roosendaal heeft voor u een uitgebreide collectie aan deurgrepen, duwstangen, briefplaten en beldrukkers. Tot huisnummers aan toe. Met dit sierbeslag maakt u uw kunststof voordeur compleet en geheel naar uw wensen. 

 

Energiecalculator

energycalculator nl

Bereken hoeveel u kunt besparen met uw nieuwe kozijnen van PLOEG.

Ga verder..

Kleuren simulator

coloursimulator nl

Laad een foto van uw huis op en kies de kleuren van uw nieuwe kozijnen.

Ga verder..

Akties

Actuele acties

Bekijk de actuele akties en ontdek hoe u extra voordelig van onze producten kunt genieten.

Ga verder..

Contact

PLOEG Kozijnen Roosendaal
Keulsveld 3
4705 RS  Roosendaal
0165-767277
Info@ploegkozijnen-roosendaal.nl

Openingstijden

Onze showroom is geopend op: