Pand

Kunststof ramen

Kunststof ramen standdaarbuiten

Kunststof deuren

Kunststof deuren Roosendaal

Schuifpuien

Kunststof schuifpui Breda

Raamdecoratie

Raamdecoratie voor kunststof kozijnen Roosendaal

Kunststof kozijnen

Kunststof kozijn houtlook Bergen op Zoom

Zijn uw kozijnen aan vervanging toe of wilt u simpelweg geen groot onderhoud meer, dan ligt het steeds vaker voor de hand om te kiezen voor kunststof kozijnen. Kunststof kozijnen vergen immers geen groot onderhoud; u hoeft nooit meer te schilderen. Daar komt bij dat kunststof van nature een thermische isolator is en door de meerder luchtdichte kamers die zich in de kunststof profielen bevinden, is de isolatie van een kunststof kozijn superieur aan andere systemen zoals houten kozijnen of aluminium kozijnen. Hierdoor bespaart u direct op uw stookkosten.

Ploeg Kozijnen Roosendaal biedt u vele keuzes

Kunststof kozijnen zijn er in vele uitvoeringen. van strak en modern tot robuste uitvoeringen die niet van houten kozijnen te onderscheiden zijn.

Voor strakke uitvoeringen hebben we het Flex-profiel. Dit is een vlak profiel met een moderne uitstraling

Wilt u een  traditionele uitstraling die meer klassiek is, dan is het Royal-profiel de juiste keuze. Dit is een verdiept liggend profiel, waardoor het meer de uitstraling heeft van een houten kozijn.

Voor een nog robuustere uitstraling adviseren wij u het Retro-profiel. Door de rechte vormen is dit kozijn niet meer van een houten kozijn te onderscheiden. Het is echter ook prima toepasbaar in moderne situaties.

Alle profielen zijn uit te voeren met een Linktrusion versteviging als alternatief voor stalen profielen. De Linktrusion versteviging geeft het kozijn dezelfde stevigheid als staal, maar fungeert als een extra isolator in plaats van een koudebrug. Hierdoor voldoen de kunststof kozijnen van Ploeg Kozijnen Roosendaal aan nog betere thermische isolatiewaarden.

 

Energiecalculator

energycalculator nl

Bereken hoeveel u kunt besparen met uw nieuwe kozijnen van PLOEG.

Ga verder..

Kleuren simulator

coloursimulator nl

Laad een foto van uw huis op en kies de kleuren van uw nieuwe kozijnen.

Ga verder..

Akties

Actuele acties

Bekijk de actuele akties en ontdek hoe u extra voordelig van onze producten kunt genieten.

Ga verder..

Contact

PLOEG Kozijnen Roosendaal
Keulsveld 3
4705 RS  Roosendaal
0165-767277
Info@ploegkozijnen-roosendaal.nl

Openingstijden

Onze showroom is geopend op: